"Afgelopen zomer was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en daarbij kwam ik een leuke vacature tegen op internet. Meteen gereageerd en binnen een uur kreeg ik telefoontje: "hallo met Esmie Nieuwebaan.nl, wij zagen jouw reactie op onze vacature en willen graag een kennismakingsgesprek inplannen". 

Snel een afspraak gemaakt en diezelfde week heb ik een gesprek gehad met Nieuwebaan.nl. Het was een prettig gesprek. Nieuwebaan.nl heeft duidelijk uitgelegd hoe een eventuele samenwerking zou gaan lopen, daarbij werd ook rekening gehouden met mijn wensen. Nog dezelfde dag heeft Nieuwebaan.nl een sollicitatiegesprek voor mij geregeld en binnen een week was de baan een feit. 

Op 1 juni ben ik begonnen bij mijn nieuwe werkgever via Nieuwebaan.nl en regelmatig hebben ze contact met mij om te vragen hoe het gaat. Er is veel persoonlijke aandacht en hoe leuk is het dat je op je eigen verjaardag een cadeautje krijgt!

Kort samengevat, ik ben zeer tevreden over de bemiddeling van Nieuwebaan.nl maar ook de aandacht die ze na mijn aanstelling voor mij hadden. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en wil Nieuwebaan.nl daar dan ook voor bedanken"!

Rico,